28-årige Blair håber at vende tilbage til NBA

04/08/2017 0
Den tidligere NBA-spiller DeJuan Blair har ikke opgivet sin NBA-drøm, og for nylig deltager Blair i TBT American Basketball Championship, sagde han i et interview, at han håber at vende tilbage til NBA med denne mulighed.
 
For nylig deltog Blair i et hold kaldet "Overseas Elite", TBT American Basketball Championship, spillet har 64 hold til at deltage, bonusen op til 2 millioner amerikanske dollars. Turnering basketball trøjer nba live på ESPN hjemmeside, også tiltrukket opmærksomhed fra mange NBA spejdere. Lokal tid torsdag aften, vil TBT finaler blive afholdt i Baltimore, Maryland, Blairs team vil være imod et hold kaldet "Coppin State" hold.
 
"Jeg vil helt sikkert gå tilbage til NBA," sagde Blair, "dette spil er en god mulighed for spillet. For at komme ind i NBA er der ingen vej gennem udkastet er det sværeste, så du er nødt til at arbejde utrætteligt og ser frem til En god ting vil ske. "
 
Blair var 28 år gammel og var 2 meter høj og blev udvalgt af San Antonio Spurs i anden runde af 2007 NBA Draft. Spurs i fire årstider, underskrev Blair og Dallas Mavericks en kontrakt på 1,4 millioner dollars et år senere, og blev medlem af Washington Wizards et år senere. I NBA-kampagnen 7 sæson spillede Blair 424 spil, i gennemsnit 6,8 point og 5,1 rebounds. 15. april 2010 spillet i Spurs Blair i 37 minutter 21 ud af 13 skud, skøre 27 point 23 rebounds og 4 assists og 3 stjæler.
 
I februar 2016 sendte guiderne Blair til Phoenix i en aftale, og solen skar af ham efter fire dage. September 2016, Blair og CBA Jiangsu Tong Xi underskrevet sidste sæson, Blair spillet for samme Xi 10 spil, gennemsnitlige 24,1 point scorede 13,6 rebounds og 1,4 assists. I januar i år vendte Blair basket trøjer tilbage til USA, kampagnen NBDL Development Alliance, har spillet for Texas Legenden og Los Angeles Defender teamet.