Beverley Knight mislykket forfølgelse

29/06/2017 0
Cleveland Cavaliers Patrick - Beverly eftertragtede, men nu kan de kun se som favorit af de mennesker bosatte sig i Los Angeles Clippers. Hertil kommer, at "Big O" Oscar - Robertson mener, at for at sænke Golden State Warriors og en høj, skal ridderen foretage en ændring.
 
Beverley Knight er ikke interesseret i en eller to dage. Det forlyder, at David - Griffin efter afgang af assisterende General Manager Coby - Ridder nuværende forvaltning under ledelse af Altman, slå sig ned for en defensiv spiller fuld af respekt.
 
Men ifølge informerede kilder, Cavaliers også klar, trods alt, ikke er indførelsen af ​​Beverly, selv om de kan give det rigtige tilbud til Clippers, Clippers på grund af Beverley også elsket, ville have ham til at blive i teamet i. Tidligere i dag, Clippers i den relevante beløb - Chris Paul fik Beverley bytte for en aftale.
 
På trods af den margin på at redde ansigt og Beverly, men Robertson synes, kan ikke stoppe tempoet i Knight forstærkning.
 
Den seneste "Big O" en gæst i et tv-show, når det kommer til ridderne sagde han :. "Efter min mening, skal ridderne foretage ændringer LeBron - James er god, Carey - Owen også ganske stok, deres spillere er meget godt, men i kampen og krigere er stadig en ulempe. de har brug for mere ildkraft. "
 
Knight kommer til signings, Robertson sagde: "(Paul - George) kan hjælpe dem, Carmelo (Anthony -) er også godt, ud over backcourt Knight også nødt til at øge arbejdskraft."
 
George Anthony eller eventuelt backcourt ny støtte, Knight kan undgå en anden støder ligesom Beverly fortryde det?