Den Lakers slog Spurs væk

06/04/2017 0
Spurs bænk det meste af tiden i kampen, en åbning til problemer. Det første afsnit spillet mindre end halvdelen, Spurs trak den vigtigste kraft. På det tidspunkt de kun 12-14 bag, men så Spurs undladt at ramme en bold, Lakers spille 17-2 til 31-14 udvide kløften. Køb nu Los Angeles Lakers trøjer, give dig den største rabat!
 
Den Lakers fortsætte denne bølge af angreb, der begynder i den anden og senere scorede 9 point, til 40-14 føring med 26 point. Spurs spillede i dette afsnit for næsten fire minutter efter den første score. Den vigtigste tilbage i spillet, Spurs kun kæmpede tilbage, kun den første halvdel til 41-53 bag. Køb basketball trøjer Børn, for at støtte dem.
 
Parker skudt to gange, Botan Si ramte den tredje, den midterste tredjedel kvartal, Spurs kun til 59-61. Men Spurs virkelig ikke interesseret i spillet, og tænd den vigtigste fjernet. Alligevel Spurs kun tre fjerdedele til 70-76 bag.
 
Simmons og Forbes har to tredjedele stemme, Spurs i fjerde kvartal efter starten af ​​jagter scoren 76-76. Innis også tredje, Lakers bølge af angreb ramte 22-6, i spil 3 minutter 34 sekunder for at udvide kløften til 98-82.
 
Den Lakers spillede også meget afslappet, og selv Metta World Peace spillet. En flok af Spurs bænk spillere spillede godt, selv de bedste af et minut for at mindske afstanden til 5 point, men mislykkedes comeback.