Guider til en 4-0 føring i åbningen

11/05/2017 0
Guider til en 4-0 føring lige efter åbningen, men så fire minutter de scoreless Celtics ud over Thomas, andre mennesker ofte ramt, skød en bølge af 16-0, med ét slag tocifret fordel. Guider Selvom begrænse Thomas, men de kunne ikke finde den følelse i angrebet, efter den første sektion, guiderne til 21-33 bag basket trøjer.
 
Celtic fastholdt en meget høj hitrate i andet kvartal, mens den Wizards angreb er stadig urimeligt, Wal-headed generel afmatning. Kløften mellem de to parter fortsætter med at udvide, dette afsnit er der 7 minutter 05 sekunder, Claude tredjedele stemme, Celtics til 48-26 føring med 22 point. I desperation, at de kommende Wizards lad Wal-end pause. Halftime, guiderne til 51-67 bag basketball trøjer nba.
 
Wizards første halvdel, rammer kun 38 procent, mens Celtics nåede 58%. Thomas er kun 1 i 5 skud, men Bradley scorede 25 point.
 
Den anden halvdel begyndte, guiderne ikke effektivt justeret. Før starten af ​​spillet pralede Wall ikke ønsker at spille den syvende spil, jeg håber de næste to byer for at afslutte spillet. Men domstolen har ikke en sådan fart, at guiderne manglende evne til at lukke hullet.
 
Mere end halvdelen af ​​tredje kvartal, Porter ramte en bold, guiderne vil inddrive så scoren 64-77, det mindste mellemrum i dette afsnit. Thomas og Bradley har fyret tilbage, Celtics vil gradvist udvide fordelen til 20 point eller mere. Efter tre sessioner, Celtics føre til 93-76.
 
Hele spillet, guiderne er ikke i staten, mistede momentum i hjemmet. Fjerde kvartal de ikke give slip på en Bo, stadig noget sløv. Celtic Yuezhanyueyong, konkurrence også 7 minutter og 24 sekunder, Smart tredjedele stemme, de fører med 23 point til 110-87. Efter to minutter, Celtics undladt at score, men guiderne ikke gribe chancen, i denne periode kun 2 point.
 
Natten hører ikke til guiderne, de måtte opgive, Walter og Bill er kommet til hvile. Et liv og død kamp, ​​men tabte i en åbning Ping Heng, kan guiderne kun håbe, at "magisk hjem" igen, Walter er nu målet bør justeres til at blive skal spille syv kampe.