James til fods hinsides Jordan til ansigt

26/05/2017 0
Kun en tynd 28 point i slutspillet, vil scoring kunne passere Michael - Jordan Knight ledes LeBron - James sagde, at Jordan lige uden hans personlige mål at fastholde momentum, ikke at sammenligne hvem der er mere fantastisk.
 
"Det er bare mine personlige mål," James aldrig femte i Østen før krigen, sagde: "Dette er uden for hans ring nummer, score, MVP er ligegyldigt, hvad nummeret. Dette er blot min egen personlige mål at fastholde fremdrift, og kun dette intet mere basket trøjer. "
 
James også re-fortolkning af Oscar samme år at blive - efter Robertson sagde på de 25 spillere før scoring hjælper brød ind i historien: at den "største" diskussion forklejne de store spillere i værdi.
 
"Du har altid ligesom alle diskussionen om hvem der er den største, eller noget i den retning," sagde James. "Det giver ikke mening for mig. Alt i alt er NBA altid taler om, hvem der var den største spiller i NFL, men der er ingen folk diskuterer hvem der er den største quarterback, det er virkelig interessant eksempel, Dan - Marino, John - Aier Wei, Peyton - Manning og Tom - Brady de er store quarterback. så vi skal gå se store spillere. "
 
"Hvert spil vi spiller er at kæmpe alt for at gøre vores bedste. Og dog alle af diskussionen er gået tabt, pensioneret og aktiv tjeneste placeres sammen for at gøre sammenligningen, jeg synes det er muligt i forhold til ranking barber shop godt, men for mig, jeg vil bare forsøge at forlade min fodspor og legende i sporten, så jeg ønsker at være i stand til at inspirere den næste generation af børn den rigtige måde at spille billige basketball trøjer. "