Kobe Bryant trak sig tilbage til det mest populære spil

11/10/2017 0
Bryant trøje pensionering af krigen, blev den mest populære spil i den nye sæson, og nu, hvor vildt gennemsnitlige billetpris var $ 660, kun ringere end riddere og krigere juledag Kobe basket trøjer (US $ 698).
 
Selvom den nye sæson er Lakers ikke meget værdige til vores forventninger, men i den mest populære single-spilleliste blev de igen den første.
 
Men denne spekulation med meget varmt rookie Langzuo - Ingen relationer Boer, er der ingen sammenhæng med nogen af ​​deres andre nye ansigter, jeg mener, vi har gættet, det var at gøre med Kobe Bryant - 19. december 2017 vs. Lakers Krigere af spillet, det vil sige, Kobe Bryant billige basketball trøjer pensionerede kamp, ​​som den nye sæson mest populære single-spil.
 
Ifølge "NBC Sports" og billettering website "StubHub" statistik, i det sekundære marked, billetpriser spænder af Kobe Bryant trøje pensioneret krig er $ 510 til $ 7.000, med en gennemsnitlig billet pris på $ 660 kun ringere end riddere og krigere i julen krige.
 
Bryant i de første 10 år af sin karriere har iført "8" skjorte, i 2006 til at bære "24" skjorte, uanset at have "8" eller "24", spillede Fei Xia en stor ydeevne, iført trøje nr 8 i den periode, Bryant måtte få tre i træk, og fortolkning af den single-game 81 point myte, i en tid med at bære No. 24 trøje, han førte få to på hinanden følgende år, for hvert nummer Lakers er af stor betydning, og i sidste ende besluttede den store hær at gå på pension samtidig med to tal.
 
Ifølge NBA journalist Arash - Ma Kazi sagde, før annoncere Kobe Bryant trøje pensioneret, den laveste billet pris med spillet er $ 127, men efter denne meddelelse, den billigste billetpriser skyhøje til $ 550, er den oprindelige Mere end fire gange mere.
 
Tiden går tilbage til 2016, det sidste slag af de samme billetter Bryant karriere steg, den billigste billet fra $ 125 op til $ 500, ventilatorer nødt til at se den endelige kamp Kobe Bryant, selv på bekostning af $ 55.000 (dengang omkring 355.000 RMB) købte to pladser i centrum af Staples Center.
科比球衣退役战成最受欢迎比赛 平均票价第二