Lakers ejer Nupi to penne skrald kontrakt

27/07/2017 0
Lakers ejer Jenny - Bass I et nyligt interview, sagde hun ikke kunne forstå den store kontrakt med Lakers sidste sommer Mozgov og Ruhr - Hvad er logikken bag Deng s ja.
 
På det tidspunkt den højeste beslutningstagere Lakers basketball er - Jim Buss og Mitch - Mitch Kupchak. Efter sidste års fri agent markedet åbnede døren, Lakers hurtigt med en fire-årig 64 millioner basketball trøjer nba dollars kontrakt underskrevet Mozgov, gav derefter Ruhr - Deng 4 år 72 millioner dollars kontrakt.
 
Det undrer, at når der ikke er nogen bud team og Lakers. Som et resultat, disse to dårlige kontrakter en alvorlig hindring for Lakers cap plads, og udviklingen retning af denne kontrakt, og Lakers helt uforenelige, chokerende ikke kun den mængde, men også livet.
 
"Jeg forstår ikke (underskrive Mozgov og Ruhr - Deng). Hvad er ideen" Jenny - sagde Bass, "Enten vores tænkning er ikke en planet, kan jeg ikke forstå dem (lille bas og Ku Puqie hvilke gram) laver. de ikke fungerer godt eller er en logisk forklaring på dem billige basketball trøjer. "
 
Til sidst, Jenny - Bass tidligere på året fyret lille Buss og Mitch Kupchak og invitere "Magic" Johnson som formand for basketball Lakers, mens Rob - Pelinka som general manager.
 
Denne sommer, Lakers sætte Mozgov kontrakt handles til Nets, men på bekostning at fange Russell 2015 andenpladsen. Men Ruhr - Deng synes at kaste kontrakt.