Motel udtrykte Warriors Spurs med sit første valg

18/05/2017 0
For nylig i et interview med de litauiske medier, Donatas - Motel Yunus sagde, at overbelægning inde i New Orleans Pelicans, ikke længere har brug for ham. San Antonio Spurs, Golden State Warriors og Utah Jazz Washington Wizards ville være hans første valg basketball trøjer nba.
 
Motel kontrakt udløber til sommer, nyheden om, at han endnu ikke havde besluttet, om repræsentanter for de litauiske mændenes basketball hold spillede i EM i 2017.
 
Er det muligt at bo i sommer, da han blev spurgt om Pelican Motel, sagde: "De (den pelikan) ikke brug for mig, de havde allerede i malingen næste sæson 4-5 store mænd."
 
Så Motel vil gøre, hvad vil gøre? I denne forbindelse Motel indrømmede Spurs, Warriors, Jazz og Wizards vil være hans første valg.
 
"Jeg kan lide deres spillestil," Motel sagde: "De er meget interesserede i mig."
 
Motel fortsatte med at sige: "Mit ultimative ønske er at vinde i NBA, hvis det er relevant, vil jeg være glad for at acceptere en etårig kontrakt, jeg ønsker, er for mit hold effektivitet, effektivitet som en fortaler for hold basketball hold. Nå tjente penge senere baskettrøje. "
 
Motel sagde også, at hvis af august i år, også undladt at færdiggøre en ny kontrakt og NBA hold, ville han overveje at vende tilbage til Europa. "Jeg har stadig holdt kontakten og Barcelona," Motel sagde, "og jeg vil tilbyde at alle holdene er åbne."
 
Motel landede i 2012 NBA, fire år før sin karriere har spillet for Rockets denne sæson at skifte til Pelican, spillede i alt 34 kampe, er alle fra bænken, i gennemsnit 14,1 minut, 4,4 point og tre rebounds, hit sats på 41,3%.