Ny sæson vil Lakers forsvar ikke være bunden af ​​ligaen

01/09/2017 0
I sidste sæson modtog Lakers kun 26 sejre, stort set på grund af det dårlige forsvar, deres defensiv effektivitet (100 runder tabte point) op til 113 point, ikke kun bunden af ​​ligaen, men skabte også den værste rekordholdshistorie. Den nye sæson, Lakers ønsker at ændre, først og basket trøjer fremmest for at forbedre forsvaret, angriber Little Larry - South sagde, at den nye sæson, vil Lakers forsvar ikke være bunden af ​​ligaen.
 
"Vi vil ikke spille nogen af ​​ligaens værste forsvar i den nye sæson," sagde Little Nancy. "Jeg synes, det er hele vejen, som vi hver især kæmper for at forbedre, især mig, og jeg skal lede holdet for at forsvare holdet."
 
Sidste sæson er Lakers defensive data liga nedtællingen, de var modstandere kastede en 48,3% skydebage i ligaen, var modstandere kastet en 37% tredje hitrate på den fjerde, 50 næstsidste sekund. Luke - Wharton efter ankomsten af ​​Lakers angreb, selv om der er forbedring, spiller meget kontrol, kan være defensiv ende, Wharton er også svært for mursten uden halm, teamet mangler billige basketball trøjer forsvar forsvarer, de kan ikke opbygge et defensivt system.
 
Men den nye sæson forventes Lakers forsvar at øge, Brooke - Lopez har en vis evne til at beskytte kurvene, forsvareren Pop er den defensive side af ligaforsvareren, selvom den nye mærke liste Boer, Jordan - Clarkson, som defensiv evne er svag, Men hvis de forbedrer deres holdning, er Lakers forsvar mindst stærkere end sidste sæson.
 
"Selvom det er i træningen, er det stadig vigtigt at fokusere på forsvaret," sagde Xiaonansi. "Du må blande modstanderens passerer, stjæle, blokere og beskytte kurven." Men vi kan ikke være i det begrænsede område. Så at et begrænset område mistede 60-70 point, så det er fokuset på vores vægt, for at forbedre holdets forsvar, vil jeg tage føringen.
 
Lille Nancy har den bedste fysiske kvalitet, i tilstedeværelsen af ​​defensive mangler i Randall, hans rebounds, kurvekampe, kæmper for Lakers er meget kritiske. Sidste sæson, små Nansi kurv modstandere skyder 59,5%, hans enkeltforsvar mål at skyde mere end 50%, den defensive virkning ser normal ud. Men da Xiaonansi-tilstedeværelsen mistede Lakers hundrede runder mindre, viser ESPNs defensive reelle effektivitetsværdi også, at tilstedeværelsen af ​​små Los Angeles Lakers defensive basketball trøjer Børn bedre, hans data i ligakraften fremadrettede 11, mere end Gibson Boer Jenis.