Owen blev røvet af kommandoen for at forlade

30/09/2017 0
For nylig Cavaliers afholdt et medie dag, først i ligaen for første gang offentligt om James Owen syn på kravene i transaktionen, ændrer Phi grønne trøje, lovede også de fans, han har tendens til at bo i Cork City sluttede sin karriere.
Owen afslørede tidligere fortalt ESPN interview, beslutningen om at forlade holdet ikke diskutere med James, selv spurgte journalisten, "Er det nødvendigt? Hvorfor?" Tiltrukket medier spekulationer om, at deres forhold er brudt, James offentligt reagere i dag, betragter sig selv til Owen i 3 år For at hjælpe basket trøjer ham med at vokse, "resultaterne er beklagelige, men kan forstå."
 
James indrømmede, at Owen forlod folk føler virkelig frustreret, kan ikke hjælpe, men reflektere over den gamle vigtigste er at gøre mindre under hvilke omstændigheder falder ud fra hjertet at læse, "Jeg spekulerer på, er det, jeg kan gøre bedre, så lad ham give op ideen om transaktionen. Ball Jeg vidste ikke, at jeg ikke kunne klarlægge mine tanker, jeg brugte hele vejen til at se frem til, at barnet kunne blive bedre Lederen, den bedre scorer, blev den bedste spiller på banen.
 
"Min intention er, når fremkomsten af ​​overtagelse, vil jeg give ham nøglerne og lad ham overtage holdet, men den nuværende situation, men også den mest frustrerende virkelighed er, at han tog disse erfaringer til at åbne en ny Boston kapitel. jeg kan ikke give ham nogle gode råd, vi er trods alt stadig på vej til at vinde, eller at gå med mig, enten har brug for en modstander. jeg kan billige basketball trøjer forstå hans beslutning, og jeg respekterer hans karriere en anden afgørelse, trods alt, dette er Forretning, ønsker ham oprigtigt.
 
Endelig sagde James, at ideen om at afslutte sin karriere i Cleveland var aldrig ændret. "Når Når konfronteret med et problem eller blive en fri agent kontrakt udløber, jeg kan ikke lide at diskutere, men jeg vil ikke bedrage holdkammerater og hans fans, har mine følelser af Cleveland ikke ændret sig, så nu er jeg stadig iført Dette er en racingdragt, der sidder her, forsøger at træne, ivrige efter at vinde.