Rockets holde Harden igen underskrive kontrakten

06/07/2017 0
De Rockets planlægger senere i denne måned, og i tråd med "udpeget veteran klausul" James - Harden forny en ny kontrakt.
 
Veteran angivne vilkår (betegnet veteran spiller regel) er i den nye overenskomst en basket trøjer klausul i vilkårene fastsat i henhold til veteran, i henhold til den tidligere kollektive overenskomst, den salary cap, de kan få op til 30% af den maksimale løn.
 
Denne sommer, Curry, Harden, Westbrook og Wall er i overensstemmelse med "udpeget klausul veteran."
 
Ifølge en insider, raketter planlægger senere i denne måned med en ny kontrakt fornyelse Harden.
 
I virkeligheden, i midten af ​​sidste måned, da, i henhold til nyheden om, at James er beregnet til de Rockets denne sommer - at give en ny kontrakt forlængelse Harden billige basketball trøjer.
 
Harden er den eneste i denne sæson, mens enstemmigt ind i den bedste spiller, som tillader ham at få en fire-årig kontrakt pris på millioner $ 168 denne sommer.
 
Sidste sommer, Harden og Rockets igen underskrevet en kontrakt, der gjorde ham i hvert fald indtil 2018-19 sæsonen med raketter.
 
Kilden påpegede også, at Harden og raketter specifik kontrakt tid vil blive fastlagt i henhold til tidsplanen offseason baskettrøje tidsplan Harden.