Spurs stjerne Manu - Manu Ginobili har gennemført en kontrakt me

25/08/2017 0
Spurs stjerne Manu - Manu Ginobili har gennemført kontrakten med holdet, de to parter har underskrevet en toårig kontrakt på 5 millioner dollars, og kontrakten er to basketball trøjer nba års fuld beskyttelseskontrakt.
 
Ifølge tidligere rapporter har 40-årige Manu Ginobili meddelt, at det vil vende tilbage for at fortsætte med at kæmpe, og i dag nåede de to sider endelig en aftale om aftalen, hvilket også betyder, at den 40-årige veterankniv officielt vender tilbage til sin NBA-karriere De første 16 årstider, hvis Manu fuldfører afslutningen af ​​to års kontrakt, når hans alder vil nå 42 år.
 
Siden landingen i NBA i 2002 har Ginobili fulgt Spurs i 15 sæsoner, vandt fire mesterskaber, en af ​​de største sjette i historien. Hans karriere debut 25,8 minutter, kan få 13,6 point 3,6 rebounds og 3,9 hjælper og 1,4 stjæler. Sidste sæson spillede nba trøjer han 69 gange, i gennemsnit 7,5 point og 2,3 rebounds og 2,7 assists.
 
I den femte runde af den vestlige konference mod raketterne i anden runde af playoffs sidste sæson blokerede han Harden for at hjælpe Spurs-sejren over en af ​​de mest klassiske skærme i sæsonen, og den 40-årige Bevist at han stadig kan på det afgørende tidspunkt i kampen for holdet til at bidrage med al sin energi, for Spurs basketball trøjer Børn og Spurs fans er disse nok.