basketball trøjer nba Utah Jazz trøjer

09/03/2017 0
Houston Rockets vs Utah Jazz, fire hold kæmper, raketter til sidst tabte til modstanderne 108 til 115 basketball trøjer nba Houston Rockets, mistet to straight. Spillet Rockets kun fire spillere ramte bolden, og de er tre-punkts skydning kun 25%, hvilket er årsag til raketten hovedårsagen til at tabe. Spillet Rockets skudt 8 fra hinsides bue 32, hvor kernen af ​​holdet James - Harden udenfor 8 0 stemme, føler temmelig dårlig. Jazz var 12 af 31 tre-pointers.
 
En data display, når de Rockets denne sæson, ramte tre-pointers i et enkelt spil færre end modstanderen, 1-6 negativ, tæller i dag besejre Rockets på data pointers bag ved modstanderens sag er blevet tabt 7 kampe. Rockets kollektive fejltændinger kampagne udenfor, jagter punkter i de kritiske øjeblikke i fjerde kvartal, raketter flere spillere på omkredsen ledende bolden optrådte åbne udseende, men de forsøgte ikke at stemme, naturligvis på ydersiden har mistet tilliden.
 
Hertil kommer, inden udgangen af ​​tredje kvartal, raketter end 84 til 77 minutter bag Jazz 7 Utah Jazz trøjer. Data viser, at de Rockets i slutningen af ​​denne sæson, tre spil bag modstanderen, fire sejre og 13 tab, vinde kun 23,5%. I dag igen besejre Rockets denne sæson rekord i løbet af tre sektioner bag fire sejre og 14 tab.
 
Raketter er et team til at stole på en tredjedel, har de fastholdt en enkelt-game fortegnelse over det samlede antal ramte bolden, men Cavaliers rekord for nylig er blevet brudt. Hvis det er en vigtig måde at score er ikke raket åbnet tre punkter, er jeg bange for, at i denne fase af spillet, de er meget svært at vinde en sejr.